Nieuw kantoor V.R. Bouwmanagement

kantoor VR

26-07-2021

De verbouwing van ons eigen kantoor is afgerond en de nieuwe werkomgeving is in gebruik genomen. Ons pand in het centrum van Lith is uitgebreid en volledig opnieuw ingericht. De afdelingen administratie en projecten hebben een nieuwe plek gekregen op de begane grond en de gehele eerste verdieping functioneert nu als vergaderruimte. Vanuit dit vernieuwde kantoor werken we verder aan úw huisvestingsvraagstukken!

Stayokay Den Haag wordt verbouwd

Stayokay Den Haag NIEUWS

01-07-2021

Bij de renovatie van hotel Stayokay Den Haag gaan wij de directievoering en het bouwtoezicht voeren. Eerder hebben wij in opdracht van Stichting NJHC Beheer een haalbaarheidsstudie opgesteld en het aanbestedingstraject voor dit project gevoerd. In oktober zal er worden gestart met de verbouwing van de hotelkamers, de vergaderzalen en het algemeen deel op de verdiepingen (1 t/m 3). De begane grond, met daarbij het bargedeelte, is al gerenoveerd en valt dan ook buiten de scope van deze opdracht. Het vernieuwde hotel wordt eind februari 2022 opgeleverd.

 

 

Nieuwbouw villa in Vught

woonhuis Vught NIEUWS

07-05-2021

Voor de nieuwbouw van een villa in Vught gaat V.R. Bouwmanagement de directievoering en het bouwtoezicht voeren. De bouw start in augustus 2021. Het nieuwe woonhuis zal worden opgeleverd in juni 2022.

Een nieuw hotel voor Thermen Roosendaal

Thermen Roosendaal NIEUWS

28-04-2021

Voor de bouw van het nieuwe hotel van Therman Roosendaal gaat V.R. Bouwmanagement het projectmanagement en de bouwkostenadvisering voeren. Onderdeel hiervan is het opstellen van het MJOP voor 3 VvE’s, over een periode van 15 jaar. Daarnaast gaan wij werken aan de ondersteuning bij het opstellen van verkoopbescheiden, tekeningen en de verkoopbrochure. Ook het adviseren bij de juridische splitsing van het complex en de begeleiding van het inkoopproces voor installaties zijn onderdeel van deze opdracht.

Een duurzamer Leisurepark In de Bandert

Leisurepark In de Bandert NIEUWS

15-04-2021

In opdracht van de gemeente Echt-Susteren gaat V.R. Bouwmanagement onderzoek doen naar en adviseren over de verduurzaming van het leisurepark te Echt, dat o.a. bestaat uit meerdere sportcomplexen. Binnen dit project is het streven om deze complexen ''gasloos'' te maken, waarbij er tevens onderlinge energieuitwisseling mogelijk wordt gemaakt. Een ander speerpunt is het toepassen van duurzame opwekinstallaties. Zo zorgen we ervoor dat Leisurepark In de Bandert helemaal klaar is voor de toekomst.

Een duurzaam Stayokay Rotterdam

Stayokay Rotterdam NIEUWS

09-03-2021

In opdracht van NJHC Beheer en Stayokay voert V.R. Bouwmanagement het projectmanagement en het bouwkundig advies bij de aanpassingen aan Stayokay Rotterdam in de bekende ''kubuswoningen''. Tevens doen wij momenteel nader onderzoek naar verduurzamingsmaatregelen en verbeteringen aan het binnenklimaat, gecombineerd met een mogelijke renovatie van de hotelkamers.

Verbouwing ''De Ballon'' te Echt

Gemeente Echt Susteren logo


03-02-2021

In opdracht van de gemeente Echt-Susteren gaat V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, bouwtoezicht, bouwkostenadvisering, projectadministratie en vergunnings- en aanbestedingstrajecten voeren voor de verbouw van het complex ''De Ballon'' te Echt. In dit gebouw zullen diverse maatschappelijke organisaties worden gehuisvest, waaronder een jongerenaccommodatie. In januari 2022 wordt er gestart met deze verbouw. De oplevering vindt plaats in april 2022.

 

Huisvestingsvraagstukken van Heesen Yachts02-02-2021

In opdracht van Heesen Yachts krijgt V.R. Bouwmanagement de verantwoordelijkheid voor diverse actuele huisvestingsvraagstukken. Zo zal er een aanlegsteiger worden gerealiseerd waaraan jachten met een lengte van 80 meter kunnen worden aangelegd. Ook wil Heesen Yachts haar productieloodsen gaan verduurzamen door middel van dakrenovatie en de toepassing van zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat deze mooie ambities op deskundige wijze worden uitgewerkt.

In de Bandert krijgt turnaccommodatie

Turnhal In de Bandert NIEUWS

29-01-2021

De gemeente Echt-Susteren gaat in november 2021 starten met het uitbreiden van de bestaande sporthal In de Bandert met een volledig nieuwe turnaccommodatie. Hiervoor gaat V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, bouwtoezicht, bouwkostenadvisering, projectadministratie en de vergunnings- en aanbestedingstrajecten voeren. De nieuwe turnaccommocatie wordt opgeleverd in april 2022.

Praktijkonderwijs Roermond

Praktijkschool Roermond NIEUWS2

14-01-2021

In opdracht van Stichting Praktijkonderwijs Roermond wordt V.R. Bouwmanagement verantwoordelijk voor het projectmanagement, bouwtoezicht en de projectadministratie voor een sloop-, nieuwbouw- en renovatieproject. Hierbij zal de bestaande garage van het onderwijsgebouw worden verwijderd, waarna er op deze locatie een loods wordt gerealiseerd. Deze nieuwe ruimte zal gaan functioneren als opslagsplaats van leermiddelen. Daarnaast worden het praktijklokaal facilitaire diensten en het kantoor gerenoveerd, waarbij deze worden voorzien van nieuwe installaties en afwerkingen en een nieuw interieur.

Verbouw kantoor V.R. Bouwmanagement

VR kantoortuin NIEUWS kopie

19-10-2020

Medio januari 2021 gaan wij beginnen met een interne verbouwing van ons eigen kantoorpand. Hierbij wordt het pand uitgebreid en volledig opnieuw ingericht. De afdeling administratie en projecten een plaats op de begane grond gekregen en de eerste verdieping is ingericht als vergaderruimte.

Fletcher Scheveningen

Fletcher Scheveningen NIEUWS2

19-10-2020

Na een grootschalige verbouwing vindt in december de oplevering van Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen plaats. Er heeft bij dit bijzondere project een transitie plaatsgevonden van een kantoorfunctie naar een hotel. Op de begane grond bevindt zich een restaurant en verdeeld over 7 verdiepingen zijn er 116 hotelkamers gerealiseerd. V.R. Bouwmanagement heeft bij de realisatie van Fletcher Scheveningen het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

Verbouwing voor Fletcher Weert

Fletcher Hotel Weert NIEUWS1

19-10-2020

In Fletcher Hotel-Restaurant Weert wordt het bestaande restaurant omgebouwd naar een Bar Bistro DuCo. Dit stijlvolle en gezellige restaurant vond u al terug op andere Fletcher locaties. V.R. Bouwmanagement legt zich toe op de begeleiding van het gehele traject. In de voorbereidende fase van het project hebben wij het ontwerp gemaakt, tekenwerk verricht en exploitatiekosten in kaart gebracht. De verbouw van het restaurant gaat in het voorjaar van 2021 van start.

Stayokay Den Haag

Stayokay Den Haag NIEUWS

19-10-2020

De aanbesteding voor de installaties en het bouwkundig werk voor de renovatie van het hostel Stayokay Den Haag is inmiddels gestart. In opdracht van Stichting NJHC Beheer stellen wij een haalbaarheidsstudie op en voeren wij het aanbestedingstraject bij deze renovatie.

Nieuwe handbal-accommodatie

Handbal accommodatie NIEUWS.jpg

02-09-2020

Handbalvereniging D.W.S. krijgt een nieuwe accommodatie in Schiedam. V.R. Bouwmanagement is hierbij verantwoordelijk voor het controleren van de stukken binnen het vergunningstraject en de indiening van de omgevingsvergunning t.b.v. sloop en nieuwbouw. De bouw van deze sporthal zal worden gerealiseerd met Hahbo bouwmodules.

Warehouse en expeditie REV'IT!

Warehouse Revit Oss NIEUWS min

15-07-2020

Afgelopen woensdag zijn het warehouse en de bijbehorende expeditie van REV'IT! Oss opgeleverd. Bij de bouw van REV'IT! Oss heeft V.R. Bouwmanagement opdracht gekregen voor het projectmanagement, bouwtoezicht en de projectadministratie. De oplevering van het kantoor zal in november 2020 plaatsvinden.

Oplevering Stayokay Maastricht

Stayokay Maastricht oplevering NIEUWS2

10-07-2020

Vandaag is de tweede en laatste fase van de verbouwing van hotel Stayokay Maastricht opgeleverd. Bij dit project is het gehele hotel gerenoveerd. In opdracht van Stichting NJHC Beheer heeft V.R. Bouwmanagement hierbij het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

Opening Stayokay maastricht

Stayokay Maastricht opening NIEUWS

22-06-2020

Vandaag is hotel Stayokay Maastricht na een grootscheepse renovatie heropend. In opdracht van Stichting NJHC Beheer heeft V.R. Bouwmanagement hierbij het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd. Bij deze verbouwing heeft het hotel een grondige upgrade gehad. Zo is er in het hotel een kunstwerk toegevoegd dat gasten bewust maakt van duurzaamheid en schoon water. Gasten kunnen hier zelf water tappen en tegelijkertijd meer leren over schoon drinkwater. De tweede en laatste fase van deze verbouwing zal vrijdag 10 juli worden opgeleverd.

 

Tweede verdieping Cultuurhuis Edith Stein

Cultureel Centrum Echt NIEUWS

10-06-2020

De herinrichting van de tweede verdieping van Cultuurhuis Edith Stein, in het oude raadhuis van Echt, is vandaag opgeleverd. Bij deze grootscheepse verbouwing is er op deze verdieping een klimaatbeheersingssysteem aangelegd. V.R. Bouwmanagement heeft hierbij het projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

Advisering Heesen Yachts

Heesen Yachts logo

27-05-2020

V.R. Bouwmanagement wordt de vaste huisvestingsadviseur van de scheepswerf Heesen Yachts te Oss. Wij ondersteunen Heesen Yachts bij alle huisvestingsvraagstukken die zich voordoen.

Stayokay Den Haag

Stayokay Den Haag NIEUWS

27-05-2020

In opdracht van Stichting NJHC Beheer gaat V.R. Bouwmanagement een haalbaarheidsstudie opstellen en het aanbestedingstraject voeren voor de renovatie van het hostel Stayokay Den Haag.

De Ballon Echt

Gemeente Echt Susteren logo

27-05-2020

In opdracht van de Gemeente Echt-Susteren gaat V.R. Bouwmanagement het uitgangspuntendocument, de investeringsbegroting en de projectplanning opstellen over het aangekochte pand "De Ballon" te Echt. Dit pand kan gaan dienen voor verschillende bestemmingen.

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude

Fletcher Hotel Resort Spaarnwoude Nieuws 2

14-05-2020

Vandaag is de verbouwing in Hotel-Restaurant Spaarnwoude te Velsen-Zuid opgeleverd. Bij deze verbouwing zijn het restaurant en de keuken volledig vernieuwd. In opdracht van Fletcher Hotel Exploitaties B.V. heeft V.R. Bouwmanagement bij deze verbouwing het projectmanagement gevoerd.

Groepsaccommodatie In de Bandert

In de bandert NIEUWS

29-04-2020

Vandaag is de multifunctionele groepsaccommodatie In de Bandert te Echt opgeleverd. In opdracht van Stichting Menswel Sport heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd. Deze groepsaccommodatie, aan de rand van het 60 hectare grote sport- en leisurepark In de Bandert, is o.a. geschikt voor sportgroepen, families, jeugdgroepen en scholen tot maximaal 60 personen. Het gebouw is gerealiseerd op basis van duurzaamheid en werkt grotendeels op elektriciteit die wordt opgewekt door zonnepanelen.

Oplevering nieuwbouw trapopgang Leiden

Trapopgang Leiden NIEUWS 2

22-04-2020

Vandaag is de nieuwe trapopgang bij de parkeergarage op het Bètaplein in Leiden opgeleverd. In opdracht van Green Key City BV heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement gevoerd.

Oplevering Hotel De Gelderse Poort

Gelderse Poort Ooij NIEUWS2

13-03-2020

De renovatie van Hotel-Restaurant De Gelderse Poort te Ooij is vandaag opgeleverd. Bij deze grootschalige renovatie zijn alle hotelkamers, badkamers en gangen vernieuwd. Ook heeft een deel van de openbare ruimtes een opknapbeurt gekregen. In opdracht van Fletcher Hotel Exploitaties B.V. heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement en bouwtoezicht gevoerd.

Stayokay Maastricht eerste fase

Stayokay Maastricht oplevering 1e fase

20-12-2019

Vandaag is de eerste fase van de renovatie van Stayokay Maastricht opgeleverd, waarbij de eerste 14 hotelkamers in gebruik zijn genomen. De renovatie zal medio 2020 worden afgerond. V.R. Bouwmanagement voert in opdracht van Stichting NJHC Beheer het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie.

Kindcentrum Sint Odiliënberg geopend

Knipsel1

13-12-2019

Na een ingrijpende verbouwing is basisschool ’t Kempke in Sint Odiliënberg vandaag heropend als Kindcentrum Sint Odiliënberg. In het Kindcentrum hebben vier verschillende organisaties een plek gekregen: Basisschool 't Kempke, Leef Kind, PSW junior en LOGOS. Deze organisaties werken vanaf nu samen onder één dak. Stichting Swalm en Roer heeft bij de verbouwing V.R. Bouwmanagement opdracht gegeven voor het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie.

Tweede verdieping Cultuurhuis Edith Stein

Cultureel Centrum Echt NIEUWS

19-11-2019

De tweede verdieping van Cultuurhuis Edith Stein, in het oude raadhuis van Echt, wordt heringericht. V.R. Bouwmanagement voert hierbij het projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht en projectadministratie. Het project bevindt zich in de voorbereidende fase en zal medio 2020 worden opgeleverd.

Binnenklimaat Praktijkonderwijs Roermond

Praktijkschool Roermond NIEUWS2

19-11-2019

In opdracht van Stichting Praktijkonderwijs Roermond is er gestart met de aanpassing van het binnenklimaat in het gehele gebouw. V.R. Bouwmanagement voert hierbij het projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht en projectadministratie. Het project zal medio 2020 worden opgeleverd.

Verbouwing basisschool ’t Kempke afgerond

Knipsel

28-10-2019

De verbouwing van basisschool ’t Kempke in Sint Odiliënberg is vrijdag 25 oktober opgeleverd. Stichting Swalm en Roer heeft bij deze verbouwing V.R. Bouwmanagement opdracht gegeven voor het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie.

Diverse projecten GREEN

Buitenruimte Emmeloort NIEUWS

21-10-2019

GREEN Real Estate B.V. heeft V.R. Bouwmanagement opdracht gegeven voor het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie van diverse kleine projecten. Zo zal er in Vleuten een geldautomaat worden verplaatst en wordt er in Kerkrade een retail verbouwd. Beide projecten bevinden zich in de voorbereidende fase. In Emmeloort is er gestart met de aanpassing van een buitenruimte.

Groepsaccommodatie In de bandert

Groepsaccomodatie Echt NIEUWS

17-10-2019

De realisatie van de multifunctionele groepsaccommodatie in Echt is van start gegaan. In opdracht van Stichting Menswel Sport voert V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie. De oplevering zal in maart 2020 plaatsvinden.

Fletcher Scheveningen

 

 

Fletcher logo NIEUWS

 

 

17-10-2019

In Scheveningen gaat V.R. Bouwmanagement het projectmanagement en bouwtoezicht voeren bij de realisatie van Fletcher Scheveningen. Bij dit project vindt er een transitie plaats van een kantoorfunctie naar een hotel. De realisatie gaat eind 2019 van start.

Renovatie Stayokay Maastricht

Stayokay Maastricht NIEUWS

17-10-2019

De renovatie van hotel Stayokay Maastricht, waarbij V.R. Bouwmanagement in opdracht van Stichting NJHC Beheer het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie voert, is gestart. Deze renovatie wordt in fasen uitgevoerd en opgeleverd. De eerste oplevering zal eind 2019 plaatsvinden, de laatste medio 2020.

Verbouwing Praktijkonderwijs Roermond

Praktijkschool Roermond NIEUWS2

17-10-2019

In het gebouw van Praktijkonderwijs Roermond is een kleine verbouwing gerealiseerd, waarbij de heftruckopleiding is verplaatst. Hierbij heeft V.R. Bouwmanagement in opdracht van Stichting Praktijkonderwijs Roermond het projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

Renovatie Hotel De Gelderse Poort te Ooij

Gelderse Poort Ooij NIEUWS

17-10-2019

De renovatie van Hotel De Gelderse Poort te Ooij, waarbij V.R. Bouwmanagement in opdracht van Fletcher Hotel Exploitaties B.V. het projectmanagement en bouwtoezicht voert, is begonnen. Bij deze renovatie zullen alle hotelkamers, badkamers en gangen worden vernieuwd. Daarnaast krijgt een deel van de openbare ruimtes een opknapbeurt.

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude

Hotel Resort Spaarnwoude Velsen Zuid NIEUWS

18-06-2019

In opdracht van Fletcher Hotel Exploitaties B.V. gaat V.R. Bouwmanagement het projectmanagement voeren bij een verbouwing in Hotel-Restaurant Spaarnwoude te Velsen-Zuid. Bij deze verbouwing wordt er een nieuw restaurant gecreëerd en wordt de keuken vernieuwd.

Commerciële ruimte Business Plaza Oss

Business Plaza Oss NIEUWS

18-06-2019

Vandaag is de commerciële ruimte op de eerste verdieping van het Business Plaza te Oss opgeleverd. In opdracht van Business Plaza Oss B.V. voerde V.R. Bouwmanagement bouwtoezicht en bouwbegeleiding. De commerciële wordt verhuurd aan Vereniging De Talentencampus Oss en C.T.M. Oss Holding BV.

Oplevering hotelkamers Fletcher Oss

Fletcher Hotel Oss NIEUWS

18-06-2019

Vandaag heeft de oplevering plaatsgevonden van de 23 nieuwe hotelkamers op de eerste verdieping van het Fletcher Hotel-Restaurant in Oss. V.R. Bouwmanagement heeft in opdracht van Fletcher Hotel Exploitaties B.V. en Central Plaza Oss BV het projectmanagement, bouwtoezicht, directievoering en projectadministratie gevoerd.

Aanvang nieuwbouw trapopgang Leiden

Trapopgang Leiden NIEUWS

18-06-2019

De nieuwbouw van de trapopgang van de parkeergarage op het Bètaplein in Leiden is gestart. In opdracht van Green Key City BV voert V.R. Bouwmanagement het projectmanagement. De oplevering zal eind 2019 plaatsvinden.

Aanvang realisatie REVI’T! Oss

REVIT bouwbord OSS NIEUWS

18-06-2019

Er is gestart met de realisatie van REV'IT! Oss. Bij de bouw van dit kantoor, warehouse en expeditie heeft V.R. Bouwmanagement opdracht gekregen voor het projectmanagement en de projectadministratie. De oplevering zal eind 2020 plaatsvinden.

Shimano Valkenburg geopend

Shimano interieur Valkenburg NIEUW

12-04-2019

Vandaag is in Valkenburg het Experience Centre en Retailunit van Shimano Europe geopend. Hier kunnen de diverse mogelijkheden op het gebied van fietsen, vissen en roeien worden ervaren door middel van testmateriaal en simulatoren. V.R. Bouwmanagement de ontwikkeling van het Experience Center begeleid. Daarnaast heeft V.R. Bouwmanagement de begeleiding gevoerd over de afbouw van de Retailunit Valkenburg en het maatwerk interieur en installaties.

Oplevering fietsenstalling Leiden

Fietsenstalling Leiden NIEUWS

13-03-2019

Vandaag is de fietsenstalling aan het Bètaplein in Leiden opgeleverd. Bij de realisatie van deze 2-laagse fietsenstalling voor ca. 1.880 (brom)fietsen heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, directievoering en bouwtoezicht gevoerd.

Oplevering Praktijkonderwijs Roermond

Praktijkschool Roermond NIEUWS2

22-02-2019

Vandaag is de verbouwing van Praktijkonderwijs Roermond opgeleverd. Bij deze verbouwing is er een techniekplein gerealiseerd en zijn de instructielokalen vernieuwd. In opdracht van Stichting Praktijkonderwijs Roermond heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

Officiële opening cultureel centrum te Echt

Cultuurhuis Edith Stein NIEUWS

19-01-2019

Na een grootschalige verbouwing is het nieuwe culturele centrum met de naam "Cultuurhuis Edith Stein" te Echt vandaag officieel geopend. Dit oude raadhuis zal gebruikt gaan worden door de Koninklijke Harmonie St. Caecilia, het Museum van de Vrouw, de heemkundevereniging Echter Landj, Veldeke en de Stichting Edith Stein. De opening is verricht door Wethouder Peter Pustjens, gedeputeerde Hubert Mackus en wethouder Peter Ruijten, in het bijzijn van de vaste gebruikers van het pand. Bij de verbouwing van dit mulitifunctionele gebouw heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

Verbouwing Level Leiden afgerond

Level Leiden NIEUWS

18-01-2019

De vijfde verdieping van het multifunctionele gebouw Level leiden is deze week na een verbouwing weer in gebruik genomen. Bij deze verbouwing is er een vergaderruimte gerealiseerd. In opdracht van Green Development B.V. heeft V.R. Bouwmanagement het Bouwmanagement, projectmanagement, projectadministratie en bouwtoezicht gevoerd.

Realisatie hotelkamers Nelson City Resort Oss

Nelson city Resort Oss NIEUWS

19-12-2018

Er worden 23 nieuwe hotelkamers gerealiseerd op de eerste verdieping van Central Plaza op de Talentencampus in Oss. V.R. Bouwmanagement doet hiervoor het projectmanagagement, bouwtoezicht, directievoering en projectadministratie. Schrijvers Technische Installaties uit Oss start in januari 2019 met de realisatie van de kamers. De oplevering zal medio juni 2019 plaatsvinden, zodat het hotel in juli in gebruik kan worden genomen.

Basisschool 't Kempke overgehuisd

Basisschool t Kempke Odiliënberg NIEUWS2

10-12-2018

De Leerlingen van basisschool ’t Kempke in Sint Odiliënberg zijn overgehuisd naar de tijdelijke huisvesting 't Brombemke. V.R. Bouwmanagement heeft de school begeleid bij de overhuizing en de interne verbouwing van deze tijdelijke huisvesting. Basisschool 't Kempke staat nu leeg en er kan worden aangevangen met de verbouwing.

Shimano Experience Centre en Retailunit

Shimano Valkenburg NIEUWS2

20-11-2018

Het Shimano Experience Centre en Retailunit te Valkenburg zijn casco opgeleverd. Afgelopen tijd zijn we middels bouwteam tot overeenkomst gekomen met partijen die de afbouw gaan realiseren. De afbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Hypsos en Gepla, waarbij Technisch Buro Hermans de installaties verzorgt. De werzaamheden zijn heden gestart met als doel de bedrijfsvoering medio maart te starten.

Klik hier voor een kleine impressie van het interieur

Renovatie Stayokay Maastricht

Stayokay Maastricht NIEUWS

07-11-2018

V.R. Bouwmanagement gaat voor Stichting NJHC Beheer het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie voeren bij de renovatie van hotel Stayokay Maastricht. Dit hotel beschikt over grote kamers en is dan ook ideaal voor overnachtingen van groepen. De renovatie start in het eerste kwartaal van 2019. De oplevering zal medio 2020 plaatsvinden.

Verbouwing Level Leiden

Level Leiden NIEUWS

09-10-2018

In het multifunctionele gebouw Level Leiden gaat op de vijfde verdieping een verbouwing plaatsvinden waarbij een vergaderruimte wordt gerealiseerd. In opdracht van Green Development B.V. voert V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, projectadministratie en bouwtoezicht. De oplevering van deze verbouwing zal eind 2018 plaatsvinden.

Aanvang realisatie fietsenstalling Leiden

Fietsenstalling Leiden NIEUWS

09-10-2018

Vandaag is er gestart met de heiwerkzaamheden voor de fietsenstalling aan het Bètaplein in Leiden. Bij de realisatie van deze 2-laagse fietsenstalling voor ca. 1.880 (brom)fietsen heeft V.R. bouwmanagement opdracht gekregen voor het projectmanagement, directievoering en bouwtoezicht.

Groepsaccommodatie In de Bandert

Groepsaccomodatie Echt NIEUWS

09-10-2018

In samenwerking met Stichting Menswel Sport is de Gemeente Echt-Susteren bezig met de realisatie van een groepsaccommodatie bij zwembad In de Bandert te Echt. In opdracht van de gemeente voert V.R. Bouwmanagement het projectmanagement in het voortraject van het project.

Oplevering verbouw cultureel centrum te Echt

Cultureel Centrum Echt 13 nieuws

27-08-2018

De verbouwing van het oude Raadhuis te Echt tot cultureel centrum is vandaag opgeleverd. Bij de verbouwing van dit mulitifunctionele pand heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

 

 

Oplevering Laboratoriumschool te Cuijk

Laboratoriumschool Cuijk 15 nieuwsfoto

12-07-2018

Het gebouw van de nieuwe Laboratoriumschool te Cuijk is opgeleverd. V.R. Bouwmanagement heeft zich toegelegd op het projectmanagement, partieel bouwtoezicht en projectadministratie. Het meubilair en de laboratoriumapparatuur worden in de vakantieperiode verplaatst vanuit het oude pand, waarna de leerlingen begin september kunnen beginnen in hun nieuwe huisvesting.

Verbouw praktijkschool Roermond

02-07-2018

De verbouwing van het techniekplein en de kleedlokalen van de Praktijkschool te Roermond is gestart. V.R. Bouwmanagement voert hierbij het projectmanagement, projectadministratie en bouwtoezicht.

Oplevering dagvoorziening In de Bandert

In de Bandert Echt NIEUWS min min

24-05-2018

De dagvoorziening behorende bij zwembad In de Bandert te Echt is in gebruik genomen. In het gebouw heeft een kleine verbouwing plaatsgevonden voor de ontwikkeling van een dagbestedingsruimte. V.R. Bouwmanagement had hierbij de opdracht voor de begeleiding van de afbouw en projectadministratie.

 

BREEAM-NL Excellent oplevercertificaat

Shimano Eindhoven NIEUWS

22-05-2018

Met een BREEAM Excellent score van 73,16% heeft Shimano het BREEAM-NL Excellent oplevercertificaat in ontvangst mogen nemen. Shimano heeft het certificaat verdiend vanwege de bouw van het nieuwe Headquarter op de HTC in Eindhoven. V.R. Bouwmanagement heeft voor dit project de directievoering en het bouwtoezicht gevoerd. BREEAM-NL is een instrument om integraal de duurzaamheid van gebouwen te meten en te beoordelen. In het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met circulariteit en lage milieubelasting van de toegepaste materialen, de flexibiliteit bij het gebruik en het comfort van de gebruikers.

Verbouwing basisschool 't Kempke

Basisschool t Kempke Odiliënberg NIEUWS

09-04-2018

Stichting Swalm en Roer gaat basisschool ’t Kempke in Sint Odiliënberg verbouwen en heeft V.R. Bouwmanagement opdracht gegeven voor het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie. Naar verwachting zal medio oktober 2018 worden aangevangen met de realisatie.

Startsein verbouwing oude Raadhuis te Echt

Raadhuis Echt NIEUWS

24-02-2018

Gedeputeerde de heer Mackus geeft samen met wethouder Pustjens het officiële startsein voor de verbouwing van het oude Raadhuis aan de Plats 1 te Echt. V.R. Bouwmanagement voert voor de Gemeente Echt-Susteren het projectmanagement, directievoering en bouwtoezicht uit bij deze interne verbouwing. In dit monumentale pand zijn gevestigd: Het museum van de Vrouw, de Harmonie en de Heemkundekring. Medio september zal de oplevering plaatsvinden.
 

Nieuwbouw Thermen Roosendaal

Thermen Roosendaal NIEUWS

30-01-2018

V.R. Bouwmanagement gaat voor Thermen Roosendaal het projectmanagement in de voorbereidende fase voeren voor een nieuw te bouwen hotel te Roosendaal. De realisatie start naar verwachting medio 2019.

Shimano Experience Centre en Retailunit

Shimano Valkenburg NIEUWS

19-12-2017

Shimano Europe heeft besloten tot de ontwikkeling van een nieuw Experience Centre en Retailunit te Valkenburg. V.R. Bouwmanagement heeft de opdracht gekregen voor het begeleiden van de ontwikkeling van het Experience Center. Daarnaast voert V.R. Bouwmanagement de begeleiding over de afbouw van de Retailunit Valkenburg en het maatwerk interieur en installaties.

Nieuwbouw kantoor REV’IT!

REVIT Oss NIEUWS

20-10-2017

V.R. Bouwmanagement gaat voor REV'IT! Sport International B.V. het projectmanagement en directievoering voeren voor een nieuw te bouwen kantoor en warehouse op Vorstengrafdonk te Oss. Het kantoor en het warehouse hebben een oppervlakte van respectievelijk 2600 m2 en 5400 m2. De realisatie van het project start medio november 2018. De oplevering zal plaatsvinden in het 3e kwartaal van 2019.