Multifunctionele accommodatie Echt

Multifunctionele groepsaccommodatie Echt NIEUWS

17-10-2019

De realisatie van de multifunctionele groepsaccommodatie in Echt is van start gegaan. In opdracht van Stichting Menswel Sport voert V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie. De oplevering zal in maart 2020 plaatsvinden.

Fletcher hotel Scheveningen

 

 

Fletcher logo NIEUWS

 

 

17-10-2019

In Scheveningen gaat V.R. Bouwmanagement het projectmanagement en bouwtoezicht voeren bij de realisatie van Fletcher Scheveningen. Bij dit project vindt er een transitie plaats van een kantoorfunctie naar een hotel. De realisatie gaat eind 2019 van start.

Renovatie Stayokay Maastricht

Stayokay Maastricht NIEUWS

17-10-2019

De renovatie van hotel Stayokay Maastricht, waarbij V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie voert, is gestart. Deze renovatie wordt in fasen uitgevoerd en opgeleverd. De eerste oplevering zal eind 2019 plaatsvinden, de laatste medio 2020.

Verbouwing Praktijkonderwijs Roermond

Praktijkschool Roermond NIEUWS2

17-10-2019

In het gebouw van Praktijkonderwijs Roermond is een kleine verbouwing gerealiseerd, waarbij de heftruckopleiding is verplaatst. Hierbij heeft V.R. Bouwmanagement in opdracht van Stichting Praktijkonderwijs Roermond het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

Renovatie Hotel De Gelderse Poort te Ooij

Gelderse Poort Ooij NIEUWS

17-10-2019

De renovatie van Hotel De Gelderse Poort te Ooij, waarbij V.R. Bouwmanagement in opdracht van Fletcher Hotel Exploitaties B.V. het projectmanagement en bouwtoezicht voert, is begonnen. Bij deze renovatie zullen alle hotelkamers, badkamers en gangen worden vernieuwd. Daarnaast krijgt een deel van de openbare ruimtes een opknapbeurt.

Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude

Hotel Resort Spaarnwoude Velsen Zuid NIEUWS

18-06-2019

In opdracht van Fletcher Hotel Exploitaties B.V. gaat V.R. Bouwmanagement het projectmanagement voeren bij een verbouwing in Hotel-Resort Spaarnwoude te Velsen-Zuid. Bij deze verbouwing wordt er een nieuw restaurant gecreëerd en wordt de keuken vernieuwd.

Commerciële ruimte Business Plaza Oss

Business Plaza Oss NIEUWS

18-06-2019

Vandaag is de commerciële ruimte op de eerste verdieping van het Business Plaza te Oss opgeleverd. In opdracht van Business Plaza Oss B.V. voerde V.R. Bouwmanagement bouwtoezicht en bouwbegeleiding. De commerciële wordt verhuurd aan Vereniging De Talentencampus Oss en C.T.M. Oss Holding BV.

Oplevering hotelkamers Fletcher Oss

Fletcher Hotel Oss NIEUWS

18-06-2019

Vandaag heeft de oplevering plaatsgevonden van de 23 nieuwe hotelkamers op de eerste verdieping van het Fletcher Hotel-Restaurant in Oss. V.R. Bouwmanagement heeft in opdracht van Fletcher Hotel Exploitaties B.V. en Central Plaza Oss BV het projectmanagement, bouwtoezicht, directievoering en projectadministratie gevoerd.

Aanvang nieuwbouw trapopgang Leiden

Trapopgang Leiden NIEUWS

18-06-2019

De nieuwbouw van de trapopgang van de parkeergarage op het Bètaplein in Leiden is gestart. In opdracht van Green Key City BV voert V.R. Bouwmanagement het projectmanagement. De oplevering zal eind 2019 plaatsvinden.

Aanvang realisatie REVI’T! Oss

REVIT bouwbord OSS NIEUWS

18-06-2019

Er is gestart met de realisatie van REV'IT! Oss. Bij de bouw van dit kantoor, warehouse en expeditie heeft V.R. Bouwmanagement opdracht gekregen voor het projectmanagement en de projectadministratie. De oplevering zal eind 2020 plaatsvinden.

Shimano Valkenburg geopend

Shimano interieur Valkenburg NIEUW

12-04-2019

Vandaag is in Valkenburg het Experience Centre en Retailunit van Shimano Europe geopend. Hier kunnen de diverse mogelijkheden op het gebied van fietsen, vissen en roeien worden ervaren door middel van testmateriaal en simulatoren. V.R. Bouwmanagement de ontwikkeling van het Experience Center begeleid. Daarnaast heeft V.R. Bouwmanagement de begeleiding gevoerd over de afbouw van de Retailunit Valkenburg en het maatwerk interieur en installaties.

Oplevering fietsenstalling Leiden

Fietsenstalling Leiden NIEUWS

13-03-2019

Vandaag is de fietsenstalling aan het Bètaplein in Leiden opgeleverd. Bij de realisatie van deze 2-laagse fietsenstalling voor ca. 1.880 (brom)fietsen heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, directievoering en bouwtoezicht gevoerd.

Oplevering Praktijkonderwijs Roermond

Praktijkschool Roermond NIEUWS2

22-02-2019

Vandaag is de verbouwing van Praktijkonderwijs Roermond opgeleverd. Bij deze verbouwing is er een techniekplein gerealiseerd en zijn de instructielokalen vernieuwd. In opdracht van Stichting Praktijkonderwijs Roermond heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

Officiële opening cultureel centrum te Echt

Cultuurhuis Edith Stein NIEUWS

19-01-2019

Na een grootschalige verbouwing is het nieuwe culturele centrum met de naam "Cultuurhuis Edith Stein" te Echt vandaag officieel geopend. Dit oude raadhuis zal gebruikt gaan worden door de Koninklijke Harmonie St. Caecilia, het Museum van de Vrouw, de heemkundevereniging Echter Landj, Veldeke en de Stichting Edith Stein. De opening is verricht door Wethouder Peter Pustjens, gedeputeerde Hubert Mackus en wethouder Peter Ruijten, in het bijzijn van de vaste gebruikers van het pand. Bij de verbouwing van dit mulitifunctionele gebouw heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

Verbouwing Level Leiden afgerond

Level Leiden NIEUWS

18-01-2019

De vijfde verdieping van het multifunctionele gebouw Level leiden is deze week na een verbouwing weer in gebruik genomen. Bij deze verbouwing is er een vergaderruimte gerealiseerd. In opdracht van Green Development B.V. heeft V.R. Bouwmanagement het Bouwmanagement, projectmanagement, projectadministratie en bouwtoezicht gevoerd.

Realisatie hotelkamers Nelson City Resort Oss

Nelson city Resort Oss NIEUWS

19-12-2018

Er worden 23 nieuwe hotelkamers gerealiseerd op de eerste verdieping van Central Plaza op de Talentencampus in Oss. V.R. Bouwmanagement doet hiervoor het projectmanagagement, bouwtoezicht, directievoering en projectadministratie. Schrijvers Technische Installaties uit Oss start in januari 2019 met de realisatie van de kamers. De oplevering zal medio juni 2019 plaatsvinden, zodat het hotel in juli in gebruik kan worden genomen.

Basisschool 't Kempke overgehuisd

Basisschool t Kempke Odiliënberg NIEUWS2

10-12-2018

De Leerlingen van basisschool ’t Kempke in Sint Odiliënberg zijn overgehuisd naar de tijdelijke huisvesting 't Brombemke. V.R. Bouwmanagement heeft de school begeleid bij de overhuizing en de interne verbouwing van deze tijdelijke huisvesting. Basisschool 't Kempke staat nu leeg en er kan worden aangevangen met de verbouwing.

Shimano Experience Centre en Retailunit

Shimano Valkenburg NIEUWS2

20-11-2018

Het Shimano Experience Centre en Retailunit te Valkenburg zijn casco opgeleverd. Afgelopen tijd zijn we middels bouwteam tot overeenkomst gekomen met partijen die de afbouw gaan realiseren. De afbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door Hypsos en Gepla, waarbij Technisch Buro Hermans de installaties verzorgt. De werzaamheden zijn heden gestart met als doel de bedrijfsvoering medio maart te starten.

Klik hier voor een kleine impressie van het interieur

Renovatie Stayokay Maastricht

Stayokay Maastricht NIEUWS

07-11-2018

V.R. Bouwmanagement gaat voor Stichting NJHC Beheer het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie voeren bij de renovatie van hotel Stayokay Maastricht. Dit hotel beschikt over grote kamers en is dan ook ideaal voor overnachtingen van groepen. De renovatie start in het eerste kwartaal van 2019. De oplevering zal medio 2020 plaatsvinden.

Verbouwing Level Leiden

Level Leiden NIEUWS

09-10-2018

In het multifunctionele gebouw Level Leiden gaat op de vijfde verdieping een verbouwing plaatsvinden waarbij een vergaderruimte wordt gerealiseerd. In opdracht van Green Development B.V. voert V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, projectadministratie en bouwtoezicht. De oplevering van deze verbouwing zal eind 2018 plaatsvinden.

Aanvang realisatie fietsenstalling Leiden

Fietsenstalling Leiden NIEUWS

09-10-2018

Vandaag is er gestart met de heiwerkzaamheden voor de fietsenstalling aan het Bètaplein in Leiden. Bij de realisatie van deze 2-laagse fietsenstalling voor ca. 1.880 (brom)fietsen heeft V.R. bouwmanagement opdracht gekregen voor het projectmanagement, directievoering en bouwtoezicht.

Groepsaccommodatie In de Bandert te Echt

Groepsaccomodatie Echt NIEUWS

09-10-2018

In samenwerking met Stichting Menswel Sport is de Gemeente Echt-Susteren bezig met de realisatie van een groepsaccommodatie bij zwembad In de Bandert te Echt. In opdracht van de gemeente voert V.R. Bouwmanagement het projectmanagement in het voortraject van het project.

Oplevering verbouw cultureel centrum te Echt

Cultureel Centrum Echt 13 nieuws

27-08-2018

De verbouwing van het oude Raadhuis te Echt tot cultureel centrum is vandaag opgeleverd. Bij de verbouwing van dit mulitifunctionele pand heeft V.R. Bouwmanagement het projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht en projectadministratie gevoerd.

 

 

Oplevering Laboratoriumschool te Cuijk

Laboratoriumschool Cuijk 15 nieuwsfoto

12-07-2018

Het gebouw van de nieuwe Laboratoriumschool te Cuijk is opgeleverd. V.R. Bouwmanagement heeft zich toegelegd op het projectmanagement, partieel bouwtoezicht en projectadministratie. Het meubilair en de laboratoriumapparatuur worden in de vakantieperiode verplaatst vanuit het oude pand, waarna de leerlingen begin september kunnen beginnen in hun nieuwe huisvesting.

Verbouw praktijkschool Roermond

02-07-2018

De verbouwing van het techniekplein en de kleedlokalen van de Praktijkschool te Roermond is gestart. V.R. Bouwmanagement voert hierbij het projectmanagement, projectadministratie en bouwtoezicht.

Oplevering dagvoorziening In de Bandert

In de Bandert Echt NIEUWS min min

24-05-2018

De dagvoorziening behorende bij zwembad In de Bandert te Echt is in gebruik genomen. In het gebouw heeft een kleine verbouwing plaatsgevonden voor de ontwikkeling van een dagbestedingsruimte. V.R. Bouwmanagement had hierbij de opdracht voor de begeleiding van de afbouw en projectadministratie.

 

BREEAM-NL Excellent oplevercertificaat

Shimano Eindhoven NIEUWS

22-05-2018

Met een BREEAM Excellent score van 73,16% heeft Shimano het BREEAM-NL Excellent oplevercertificaat in ontvangst mogen nemen. Shimano heeft het certificaat verdiend vanwege de bouw van het nieuwe Headquarter op de HTC in Eindhoven. V.R. Bouwmanagement heeft voor dit project de directievoering en het bouwtoezicht gevoerd. BREEAM-NL is een instrument om integraal de duurzaamheid van gebouwen te meten en te beoordelen. In het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met circulariteit en lage milieubelasting van de toegepaste materialen, de flexibiliteit bij het gebruik en het comfort van de gebruikers.

Verbouwing basisschool 't Kempke

Basisschool t Kempke Odiliënberg NIEUWS

09-04-2018

Stichting Swalm en Roer gaat basisschool ’t Kempke in Sint Odiliënberg verbouwen en heeft V.R. Bouwmanagement opdracht gegeven voor het projectmanagement, bouwtoezicht en projectadministratie. Naar verwachting zal medio oktober 2018 worden aangevangen met de realisatie.

Startsein verbouwing oude Raadhuis te Echt

Raadhuis Echt NIEUWS

24-02-2018

Gedeputeerde de heer Mackus geeft samen met wethouder Pustjens het officiële startsein voor de verbouwing van het oude Raadhuis aan de Plats 1 te Echt. V.R. Bouwmanagement voert voor de Gemeente Echt-Susteren het projectmanagement, directievoering en bouwtoezicht uit bij deze interne verbouwing. In dit monumentale pand zijn gevestigd: Het museum van de Vrouw, de Harmonie en de Heemkundekring. Medio september zal de oplevering plaatsvinden.
 

Nieuwbouw Thermen Roosendaal

Thermen Roosendaal NIEUWS

30-01-2018

V.R. Bouwmanagement gaat voor Thermen Roosendaal het projectmanagement in de voorbereidende fase voeren voor een nieuw te bouwen hotel te Roosendaal. De realisatie start naar verwachting medio 2019.

Shimano Experience Centre en Retailunit

Shimano Valkenburg NIEUWS

19-12-2017

Shimano Europe heeft besloten tot de ontwikkeling van een nieuw Experience Centre en Retailunit te Valkenburg. V.R. Bouwmanagement heeft de opdracht gekregen voor het begeleiden van de ontwikkeling van het Experience Center. Daarnaast voert V.R. Bouwmanagement de begeleiding over de afbouw van de Retailunit Valkenburg en het maatwerk interieur en installaties.

Nieuwbouw kantoor REV’IT!

REVIT Oss NIEUWS

20-10-2017

V.R. Bouwmanagement gaat voor REV'IT! Sport International B.V. het projectmanagement en directievoering voeren voor een nieuw te bouwen kantoor en warehouse op Vorstengrafdonk te Oss. Het kantoor en het warehouse hebben een oppervlakte van respectievelijk 2600 m2 en 5400 m2. De realisatie van het project start medio november 2018. De oplevering zal plaatsvinden in het 3e kwartaal van 2019.